Av interessante observasjoner kan nevnes: nattravn 1

Dagens ringmerking: møller 1 og ringdue 1.

Ankom vel øya i 14 tida og fikk båret opp all bagasje og skulle fylle kjøleskap for så å oppdage at strømmen ikke fungerte. Alle sikringer på, så var noe annet galt. Varslet Terje som kontaktet Magne og kyndig veiledning fra Magne over tlf så vi fikk restartet det elektriske anlegget og strømmen kom som den skulle. Var noe feil med batteristyringen, men da har man jo lært hvordan det kan ordnes enkelt når det er feilkode “Error 67”. Ellers så står runden nå oppe til og med “rødstjert” og fanget en ringdue i plassen. Under 20 stk av den merket her totalt, så det var stas å få merket en av den i dag.

Ellers så hadde vi en kjempeflokk på 100 polarsnipe som dro mot sør, imponerende antall av den arten her ute. Må nok også nevnes at det er ny art for øya iflg AO på fjellhylla opp mot dassen, i form av takløk

Mvh Sei+3 og AHa