Havørna holder stand.

En mye bedre dag i netta enn foregående dager, lett overskyet og så og si vindstille kl 4 når natta ble satt opp. Og 12 fugl på førsterunden. Trivelig at løvsangeren fant veien til øya i dag. Dagens rm: 28 løvsanger, 1 gulsanger, 1 tornirisk, 3 møller, 2 nattergal, 1 brunsisik, 1 munk og årets første låvesvale. Totalt 38. Utrolig nok årets beste løvsanger dag i merkeloggen.

Ellers har det vært litt bevegelse av ringgjess forbi øen ptN i dag, 4 flokker med hhv 30+4+230+37=301 invidvider. Flokken på 200 ble selvfølgelig varslet via walkie-talkie appen vi bruker, så de på Speidersletta også fikk med seg flokken. Blåste opp fra ca kl 16 og er nå 16sm i kasta fra SV. Så på sjøen ble det 1 islom, 1 tyvjo, 50 makrellterne, noen suler og overraskende en hunn sivhauk lavt over sjøen kl 21:03. Ellers 1 gulerle, 41 tårnseiler, 7 låvesvale, 1 tårnfalk, 4 ringdue.

Ellers vil vi bruke anledningen til å ønske Vidar G. gratulerer med dagen fra oss på stasjonen.

AHa, SEi, TLa og stasjonssjef GFK