Av VizMig observasjoner kan nevnes: vannrikse 1, ringdue 31, duetrost 2, spurvehauk 2, tårnfalk 2, vandrefalk 1, knoppsvane 2, krykkje 2, kortnebbgås 2.

Dagens ringmerking: gjerdesmett 7, jernspurv 6, rødstrupe 32, svarttrost 3, måltrost 2, rødvingetrost 1, gransanger 14, fuglekonge 90, bokfink 3, bjørkefink 1, gråsisik 1 og dompap 1. Totalt 161 merka og totalt i vår 511.

Brå start på dagen med 30 fugl i netta på returen etter å ha satt opp runden, så ble ingen lang dag som navnet tilsier da det har gått i ett hele dagen uten en eneste runde tom for fugl. Det er jo litt av fasinasjonen med å være her, totalt fugletomt i går og når man står opp dagen etter er det fugl overalt.

Vi fikk satt igang vannet idag, men noen utfordringer gjorde sitt til at nå er vannet skrudd av igjen. Men gamle-brønnen fortsatt full så ingen krise utenom at det hadde gjort seg med en kjapp dusj snart.

GIR ble hentet på SS kl 17, så nå er vi 4 håpefulle foran morgendagen. Håper på munk, ringtrost og litt rovfugl trekk i morgen…..

GIR, TLa, SEi og HHa