Av interessante observasjoner kan nevnes: vannrikse 1

Dagens ringmerking: rødstrupe 1, svarttrost 2, rødvingetrost 1, fuglekonge 1 og grønnfink 1.

Daglig logg og RM er ført i Halvard sitt nye excel skjema, veldig bra og tidsbesparende.

Dagen startet kl 06 og det begynte å snø kl 7 og kald NØ. Stort sett lett snødriv av og på hele formiddagen, men ikke verre enn at runden forble oppe. Noe som resulterte i at vi klarte å merke hele 6 fugl i dag, det skal ihvertfall ikke stå på innsatsen. Men øya er tom for fugl og null påfyll eller Ø-15 som det ble ved leggetid i dag. Snøen og kald vind gjorde at det ble litt peisfyring og hyttekos mellom rundene, og da fikk vi sett vannriksa 3 ganger på formiddagen når den spaserte under kopenettet. Nytt Færder x for to av påskeliggerne, så det varmet. Ellers 1 vandrefalk som trakk over hytta på eftan. Utenom det så er det ikke så mye å melde om i dag, utenom at vi drømmer om linerle, gransanger og kortnebbgås i morgen – så ikke altfor kravstore etter en tom dag fuglemessig.

HHa, TLa og SEi