Vi kom ut sent i går og rakk bare en svippom bortom Knappen, og var heldige å finn 13 fjæreplutt på nordenden. Så ble det ut å få varme i hytta og ha 2 rugde over hytta i skumringa. Opp med netta i skumringen i dag, men det var nok ikke så mye vits. Øya er helt tom for fugl, og ad m svarttrost kontroll var eneste fugl i de netta som var oppe. Og blir nok ikke så mye påfyll de neste dager med minusgradene som meldes. Fikk opp 5 nye nett på formiddagen, så nå nærmer det seg at vi er klare for vårsesongen. 4 sandlo og 11 tjeld Hoftøya i dag, men fjellerkene som har holdt seg der en periode var ikke å se. Skjærpipen med hvitt hode (bilde) var på plass og den begynner vel å bli noen år gammel nå. Ellers var årets første hvitkinn på plass og lite småfugl der også. Vi har obset 2 sanglerke på trekk over øya, samt 3 musvåk og 1 2k havørn, så et snev av bevegelse har det vært i sola. Nå er tempen ute 0 grader, men fyr i peis og god temp i hytta.

Mvh

Aha, Sei og TLa