Som gårsdagen, begynte dagen med regn og skodde. Vinden hadde endret retning til 4-6 m/s fra vest. Noen nye munker og rødstruper i bushen. En del gråtrost i lufta. Nettene kunne heldigvis åpnes 08, og ble holdt åpne 3 timer, før de måtte stenges igjen på grunn av regn. I pausen fra ringmerking kunne vi havskåde i ly fra hytta. Tre spurvehauker holdt på i lufta over triple, da regnet ga seg og vi kunne fortsette ringmerkingen. Skydekket lettet litt utover formiddagen, men det ble lite trykk i nettene. Siste runden 13:30, ble det imidlertid noe hektisk med rush av både stjertmeis og sidensvans. Med tidlig solnedgang i mente rakk vi å merke, stenge, rydde, vaske og låse før klokken slo 16, og vi kunne vende snuten hjemover.

Dagens ringmerking: 1 fuglekonge, 1 grønnfink, 3 munk, 1 svarttrost, 1 gjerdesmett, 1 rødstrupe, 5 sidensvans, 1 gråtrost, 1 rødvingetrost, 1 gråsisik og 11 stjertmeis. Totalt 27 fugler ringmerket.

Tusen takk for oss. Vi gleder oss til våren!

Noah Penk, Brage Heggland og Bjørn Penk.

Tre flotte gutter med 11 flotte stjertmeis.