Regn og SV12 på morgenen, så nettene forble lukket frem til kl 15. Da er det godt å ha Norges beste sjøfuglbu med innlagt peis 🙂 1 dvergmåke og 1 tyvjo var det beste fra sjøfugl bua. Ellers rolig på sjøen. Nettene kom som sagt opp når det ble opphold kl 15 og munken hadde meldt sin ankomst med hele 10 nymerkinger på noen få ettermiddagstimer. Dagens rm: svarttrost 2, rødvinge 2, munk 10, blåmeis 2 og grønnfink 4. 3221 er da totalen i høst. Utsiktene for morgendagen virker lovende med svak NØ i natt og litt tåke som er meldt i natt fra kl 4-6. Diverse høytalere med østlig lyd settes ut før leggetid…..! Ellers har det vært obs av rødstjert og 1 ringtrost, så litt nyankommet fugl selvom været ikke har vært tiltalende for trekk. Har vært litt sårt tiltrengt indre tjenste i dag, og godt å ha nyanskaffet oppvaskstativ som vi har sponset stasjonen med.

Mvh en særdeles positiv gjeng ifht morgendagen.