Nett opp fra 05-10 og fra 19-21. Dagens merking: smutte 7, strupe 10, trekryper 5, konge 7, gransanger 1, munk 1 og måltrost 1 – totalt 32.

BL og KP har hatt fine dager med god fangst, men pakket kofferten i dag og var i land i 12 tiden. Helgemassen, dvs TLa, AHa og SEi, ankom båtbukta kl 1850. Måtte utsette avreise noen timer grunnet N-13 i kasta noen timer tidligere i dag. Ikke mye vi rakk etter ankomst, men fikk opp netta så vi fikk tatt en sisterunde i det minste. Fant fram ljåen i kveldinga for å rydde plass til den legendariske 9-metern i kope-øst, trua på den plassen i høst. Er bare å gjøre klar for innrykk østfra så banker alt inn i kope-øst. Ellers hadde vi med 50 nye fugleposer ut, så vi er klare for gode dager utover høsten. Poser beregnet for å vaske leker i oppvaskmaskin, gjør seg godt som fugleposer og er rimelig. Så nå er vi godt skodd for høsten.

Ellers ble kvelden avsluttet med noen pinner i nye peisen.

SEi, TLa og AHa