Vaktskifte i går med Terje/Morten inn og Halvard/Simon ut, etterfulgt av Hans Petter i dag. Etter mange dager med blåvær og rimelig god fangst, så var forventningene ganske store til hva en skyet dag med bris fra sørøst kunne by på. Dessverre var svaret ganske lite, men kvaliteten var noe bedre enn antallet. Førsterunden ga en nattravn som klarte å kommer seg ut av nettet i akkurat i tide. Nordodden bød på sandløper og dvergsnipe sammen med flokker av polarsniper og myrsnipe. Hoftøya leverte en myrhauk. Dagens udetonerte bombe var en sannsynlig isabella-/rødhalevarsler sett kort SV for fyrlykta, men til tross for timer med leting ble den aldri funnet igjen for sikkert ID.

Dagens ringmerking: fuglekonge 2, rødstjert 2, flaggspett 2, rødstrupe 2, munk 2, hagesanger 2. Totalt 13.

Hans Petter, Simon og Halvard