Netta oppe hele natten da vi hadde nok mannskap å avse til å gå runder hele natten. Vaktbytte kl 0500 for førsterunden. Helt dødt – null lyd i bushen og kun 1 fugl i fangsten.

Dagen ble brukt til diverse gjøremål og oppvasken tatt 3 ganger, støvsugd hytta, vasket kjøkken og rydda litt rundt hytta. John var på sør og så etter teist kasse han hadde laget der. Kassa var bebodd og der hadde skjærpiplerka flytta inn og lagt 6 egg. Regnvær litt til og fra iløpet av dagen, med påfølgende vindperioder. Så vært i Halvstenhavn et par ganger for å justere fortøyning og fendere på båten etter svell og flo og fjære.

Merking: gråflue 1, løvsanger 5, møller 1, brunsisik 2, munk 1, hagesanger 1, tornsanger 1, grønnfink 1, nattergal 1, gulsanger 3, tornskate 1. 18 totalt

Mvh GFK, JFK, SEi, TLa, AHa, TNi