Anders, Stig og Tommy kom ut i 17 på fredag for litt helgesatsing. Vi får starte med en oppdatering om fredagens merketall: smutte 1, konge 7, strupe 1, svarttrost 7, måltrost 1, jernspurv 2 og bokfink 3. Totalt 22.

Lørdagen startet med å sette opp netta kl 5 til en fabelaktig soloppgang

Svak vind og blå himmel gjorde nok sitt til at lite fugl i fangsten, eller at det har blitt tømt etter gode tall de siste dager og vi trenger mer påfyll sørfra. Dagens merking: smutte 1, konge 1, strupe 1, svarttrost 9, rødvinge 1, måltrost 1, jernspurv 4, bokfink 1 og brunsisik 2. Totalt 21 fugl og totalen i år er oppe i 656. Må jo si at det er veldig gode tall til at det fortsatt er 5 dager igjen av mars. I dag tok Thomas og Stig en tur og besøkte øyene, 7 fjæreplytt på Tristein og 14 havelle telt i omegnen i tillegg til 650 ærfugl. Dompap, vintererle, musvåk og 2 stillits observert på SF.

Ellers ble kvelden avsluttet med smalahove til enkelte av stasjonspersonellet, og alle fikk smakt.

Thomas, Anders, Stig og Tommy