Bra med vind i natt, var meldt 18sm i kasta. Så det gjenspeilet dagens fangst. Ringmerking: blåmeis 5, smutte 1, munk 1, konge 1, grønnfink 5, brunsisk 1, bjørkefink 2 – totalen er da 16 idag og 2411 i høst. Vi glemte 1 strupe i går, så det er korrigert med dagens total 🙂 Thomas klarte mesterstykket og få en blåmeis som sneik seg på innsiden av genseren etter veiingen og beit seg oppover armen og endte opp på ryggen. Godt jobbet av en livlig krabat. 3 konglebit holder stand, de to hunnene i rogna rett nord for dassen. GFK så en liten måke med øya og etter å ha fått den i skopet viste deg seg å være en flott 1k sabinemåke. Dessverre var vi andre opptatte med andre gjøremål og fikk den ikke med oss. Fløy nok rett over GIR som var på vei inn i båtbukta i det den passerte. Ellers 3 vandrefalk og 1 fjellvåk i dag, og Hoftøya produserte 2 enkeltbekk, 1 stokkand, 4 lerke og 15 bergirisk. JFK forlot øya i dag. Regn ute nå og meldes regn i natt – så ikke de store forventninger for morgen dagen. Men man vet jo aldri, plutselig kan det ramle inn litt trost i natt……….

Sei, GIR, GFK og TNi