Morgenen startet med mindre skyer enn ventet, men SV 8 og 11+ gir normalt ikke kjempetrekk om høste. Det stemte godt. I tillegg begynte det å småregne og etter hvert tiltok regnet så netta ble stengt rundt 1100. En av de siste fuglene som ble ringmerket var en gransanger – tristis. Den hang selvfølgelig i Kopenettet. Bilder vedlagt tatt av Hans Erik viser virkelig hvor stor forskjell det er i fargetegninger. I tillegg hadde den vingelengde og vekt nesten som en litt «feit» fuglekonge.

 Ellers ble det ringmerket 26 fugler som gir en høsttotal på 1014 og en årstotal på 4046.

Ringmerking: 6 gjerdesmett, 6 rødstrupe, 3 fuglekonge, 3 svarttrost, 2 måltrost, 2 gransanger, 2 munk, 1 jernspurv og 1 blåmeis.

Etter tre dager på øya dro Hans Erik og Terje i land 1200 svært fornøyd med resultatet.

Nå tar «ungdommen» over den kommende uka.

Vennlig hilsen

Terje

Hode av sibir og vanlig gransanger. Begge i dag.