Kom ut til øya litt over 1700 etter litt slalåm rundt øyer og skjær rundt SF. Fant en del sandløper, polarsniper, myrsniper og dvergsniper. En dvergfalk jaga etter vadere på Knappen og en fiskeørn trakk mot sør utenfor stasjonen 1830.

Et par bilder av sandløper og myrsnipe er vedlagt.

Hadde planlagt å spille nattravn på kvelden og det startet med en ringmerket ung kjøttmeis og en umerket rødstrupe. Litt skuffet, men etter det kom det 2 nattravn på en drøy halvtime. Kjempebra og prøver i morgen kveld også. Måtte også ha med et par nattravn bilder til slutt.

Været var magisk både under overfart, rundt øyene på syd og på trammen var det +23 klokken 1830. Kan man ha det bedre.

Får ikke lagt ut noe i dag (31/8) da stasjonen er tom for Internet tilgang. Får forhåpentlig ny kvote i morgen. Veldig frustrerende uansett at vi går tom i en måned med laber dekning.

Vennlig hilsen

Terje

Får ikke lasta bilder nå. Legger de til senere