Fortsatt ingen havsvale, men kan ikke gi opp håpet. Gjort klar nok en høytaler og satt opp et nett til. Har trua på morgendagen som alltid. SV 5-6sm nå, så gode forhold for at noen våger seg inn Oslofjorden nå tror vi. Vi er nå undertegnede og AHa som ble hentet på SS i 16 tida. Ivar Alm var innom stasjon i dag også, særdeles lenge siden han hadde satt sine bein her, men mye gode minner hørtes det ut som.

Nett opp på morgenkvisten og var så rolig i bushen, gikk opp for meg at smattelydene til mølleren var nærmest fraværende. Det gjenspeilet seg i dagens merketall, da det i går ble merket 5 og idag 0. Kan nok være at noe av hekkebestanden muligens forlot øya i løpet av natten. Derimot nok en gulsanger og en bøksanger i dag, det varmer. I tillegg 2 løvsanger og 2 grønnfink. Totalt 30 merket i høst nå.

Obser: 2 storlom utenfor båtbukta på kvelden som lå og ropte, 17 myrsnipe ptS, 1 vendehals i Sværdalen, og litt innsig av svaler i dag med 25 låve og 10 tak.

-Stig