Nord 12 hele natten. Kikket etter båten før det ble mørkt og på kvisten og lå fortsatt fint etter nattens vær og skikkelig høyvann. Ikke noe nett opp på morgenen pga vind. Har blitt en dag full av dugnadsarbeid isteden. Runden er opp minus triple og trærne som ikke er bare, bare å sette opp alene, og litt bush i enkelte nettgater er trimmet.

Også brukt en del timer til å få lydanlegget til å fungere, og nå fungerer DNH høytaler med bilstereoen. Må bare gjøre om MP3 filer til Wav filer på minnepenn så fungerer lyden. Enkelt når man kan det som alt annet 🙂

Prøvde litt nettfangst litt utpå dagen når runden var satt opp, men som seg hør og bør så går det lite i når sola lyser opp garna. Har ankommet enkelte løvsangere i dag, var ikke her i går. Så høsten er i anmarsj her ute. Også en overflygende storspove på kvisten og 3 tårnfalk.

-Stig