Da har familien Andersen og Axelsen hatt to dager på Store Færder. Litt dugnadsarbeid har vært utført mellom regnbygene. Ny nedbørrekord i Færder kommune og på øye falt det kun 40 mm midt på dagen i dag. Fra brønnen kom det kaskader ned trappa under vannpumpa, men uten video se det ikke akkurat ut som Vøringsfossen.

Været gikk fra rævva på morgenen til enda verre. Heldigvis ble det litt opphold mellom 1600 og 1730 og jeg åpna kopenettet og spilte nattergal sang. På 90 minutter ga det 3 nattergal og 2 møller. En av nattergalene var i aktiv myting av armsvingfjær og så merkelig ut. Totalen denne høsten er nå: 5 møller, 4 nattergal, 1 kjøttmeis, 1 svarttrost og 1 grønnfink. Totalt 12 fugler.

Fantastisk halvannen time.

I tillegg er det gjort en del arbeid i og rundt hytta. Ny mobiltelefon er kjøpt inn – Samsung med koden på veggen på labben. Mer info i morgen. Bilde av den siste nattergalen er vedlagt.

Vi skulle hatt besøk her i dag, men regn/lyn og torden gjorde at undertegnede ikke hadde mye lyst til å dra inn da det gikk 500 lynnedslag rundt Oslofjorden.

Vennlig hilsen – Terje