I dag fikk jeg med meg Øistein Moholt til Store Færder for å se på dugnadsoppgaver denne sommeren. Ettersom han har «litt» utdannelse med rør og pumpetenger tenkte jeg at vi skulle spørre pent om han kunne hjelpe oss med litt rørleggerarbeid. Det arbeidet kan dere se på bildene, foregikk ved brønnen. Det ble selvfølgelig perfekt utført.

For de av dere som ikke kjenner Øistein så har han vært uvurderlig når det gjelder vår tidligere avtale med Nordic Garden. Uten Øistein hadde vi hatt utrolig flere distribusjonsproblem og aldri verden at vi hadde tjent mer enn det vi har gjort til nå til stasjonen. Tusen takk til Øistein!!!!!!

Jeg tipper han synes det er dårlig gjort å skrive dette, men han fortjener det så til de grader.

Dere kan se ryggen hans på det første bildet.

Vi har nå kjøpt nye møbler i stua. Først to to-seter og en sovesofa. Bilde tre og fire.

Øistein ved brønnen.
ny tank for de av dere som ikke har vært oppe ved brønnen?? hvor er den forresten??
to nye 2-setere
ny sovesofa i stua – plass til to som liker hverandre

Håper dette er bra. Sofa og to-seter er godkjent av to meget respekterte damer.

Vennlig hilsen

Terje