Klokka som vanlig på 0400, og møtt av sur nordøst og regn. Umulig å få opp noe nett med slikt vær og ble inn i loppekassa for mer søvn. Sto opp litt innimellom for å sjekke vær, men var ikke mulig å få opp noen nett før kl 13 i dag. Så lite merking, kun 13 fugl fikk ringen sin i dag, men vært litt nyankommet da det ble 3 nye turarter merket. Løvsanger 8, buskskvett 1, møller 2, rødstjert 1 og kjernebiter 1. Mens vi tok ut kjernebiter av kopenettet satt en annen kjernebiter og varslet bak hytta. Det er faktisk kun fjerde gang det er registrert 2 kjernebiter eller mer på samme dag ved stasjonen, så absolutt en morsom opplevelse.

Ellers ble det en sotsnipe på sjøen og en tornskate hunn på Speidersletta.

Svak sørvest i natt og økning til 10sm kl 04 i natt, så håpet er at det kan ankomme litt mere fugl i morgen.

Stig, Anders & Tommy