Hei,

Geir F. Karlsen dro inn i dag ca. kl. 13:00 i frisk bris fra nord og tung sjø. Anbefalingen var at jeg ventet litt på fastlandet mens vinden løyet, før jeg selv dro ut og overtok. Dermed ankom jeg Færder ca. kl. 16 i fortsatt meget frisk vind fra NV. Et par krykkjer satt da på fjellet ved hyttebukta og hvilte. Det ble altså en ny kald blåsedag fra nord med sol og lite fugl, kun 5 merket (rødstrupe, gjerdesmett, svarttrost, tornirisk og bjørkefink) og totalen er dermed nå 780. En runde på øye gav et par gransanger, 1 rødvingetrost og et par måltrost. Tilbake ved hytta dukket det overraskende opp en vendehals i buskene ved fuglebrettet. Den eksponerte seg flere ganger, men lot seg ikke fange i hyttenettet. Brukte en del tid på indretjeneste og klargjøring til morgendagen. Det meldes om en del vind, men det skifter utrolig mye og raskt så det kan godt komme litt fugl.

Vennlig hilsen

Vendehals – ikke dagens, men likheten er stor.

Radi