Det ble en ny kald morgen kl. 06:00 med nordvest 5-7 m/s, 2 plussgrader og lavt skydekke med regn ispedd sludd. Ikke mulig å sette opp noen nett, så det ble indretjeneste og innspilling av litt forelesninger. Vinden løyet utover formiddagen, så det gikk greit å hente Vidar Grann Hansen på Sandøysund kl. 12:00 – dog fortsatt lett regn. Hentet diesel og båtbensin i Tjøme sentrum før kursen ble satt tilbake til Færder. Regnet hadde stanset så mye at vi kunne sette opp nettene kl. 14, men en runde på øya viste at det var utrolig dødt og tomt for fugl. Ikke så underlig egentlig med den kraftige nordavinden og regnet hele natten før. Det eneste positive i dette er at gamlebrønnen renner over, og nå har en dybde på ca. 50 cm, dvs. nesten som i gamle dager. Totalt 4 fugl fanget (rødstrupe 2, svarttrost 1 og tornirisk 1), og alle i kopenettet. Dette igjen mye takket være ny forsyning og utlegging av fuglefrø og meiseboller. Alle nett stengt kl. 17 da regnet igjen tok seg opp. Det er lite vind og greie forhold nå kl. 20, men det meldes NV frisk bris igjen i løpet av natten og morgenkvisten. Det betyr nok lite fugl også i morgen, men vi får se. Nå er vi alle fall fire hender til å krysse fingrene.

Vennlig hilsen

Radi og Vidar