Spesiell dato som begynte 05:00 for min del med SV stiv kuling og 5 plussgrader. Ingen mulighet for å sette opp fuglenettene med andre ord. Båten lå fint, mye fordi det ikke var spesielt høyvann, og såpass mye vestlig vind at svellet i båtbukta var begrenset. Det økte imidlertid på til storm kl. 10.00. Tok da en langtur til fyret på nord-odden, fyrmonumentet på toppen og ned i sværdalen. Lite fugl, men spesielt å kjenne styrken i vindkastene. Tilbrakte en god del tid på utkikk etter sjøfugl. Det ble med ca. 150 krykkje (nesten bare 2k) og et femtitall havsule (de aller fleste ad). Dessverre ingen storjo, og kanskje noe påfallende, men ingen havhest. En 14 fot plastbåt ble observert drivende, med bunnen opp, halvveis mellom Store Færder og Hvaler – meldte ifra til politiet. Vinden skiftet veldig brått ut på dagen fra SV kuling til N-NV kuling. Effekten ble kjempesvell et par timer i båtbukta – båten fortsatt ok. Satte opp tre nett fra 16-18, men ingen fugl merket. Brukte en del tid på rydding rundt hytta. Mye gammelt treverk, plastbånd, flasker med mer. Tok også en time, og gravde ut siste del av gamlebrønnen. Fant en langskaftet murerspade under hytta, og den fungerte fint. Vannet i gamlebrønnen er flott drikkevann. Fortsatt mye rare og sterke vind-lyder rundt hytta, men får være forsiktig med å antyde hva det kan være.

Vennlig hilsen

Radi