Igjen et ganske kaldt døgn med -3°C som laveste i natt og +9°C som høyeste dag-temperatur. Det var NV 4m/s på morgenen, og fortsatte med NV-N gjennom hele dagen. Det begynte klart, men ble jevnt og høyt skydekke i løpet av dagen. Nettene var aktive i 8 timer, og gav på nytt null umerkede fugl fanget! Vandret en del rundt på øya, men ingen fugl i buskene. Hyggelig var en flott havelle hann ut for nord-odden, en gammel fjellvåk som har holdt seg på øye i hele dag og en enslig gråhegre på direkte trekk mot nord. Gamlebrønnen var i dag fylt med klart vann, og mer enn nok til en god gammeldags Færder-dusj. Det satt i ettermiddag et par umerkede svarttrost på foringsbrettet, så de blir forhåpentligvis merket i løpet av morgendagen. Værutsiktene ser noe bedre ut. Rugdetrekket er i gang, så jeg prøver på både rugde- og uglefangst frem til kl. 24.00.

Vennlig hilsen

HE