Det ble en dag med sol, lette skyer og kalde vinder fra NØ på morgenen og SV på ettermiddagen og kvelden. Gikk en lang tur rundt på øya, men den virker helt tom for mindre trekkfugler. En stjertmeis (kanskje gårsdagens merkede), 2 rødstrupe og 1 heipiplerke observert. Nettene var oppe i 6 timer, men kun tre tidligere merkede svarttrost-hanner ble fanget og kontrollert. Dagen ble derfor igjen mye benyttet til praktisk arbeid med rydding av nettgater. Begynte også å grave ut gamlebrønnen. Husker jo at denne hadde nydelig drikkevann på 70- og 80-tallet. Nå er dessverre vegetasjonen rundt litt tråkket ned slik at fin silt og mudder fyller den opp over tid. Det vil kunne rette seg med litt gjenvekst i løpet av våren og sommeren. I morgen meldes det dessverre om fortsatt kalde vinder fra NØ. Selv helt syd i Spania er det nå 4-5 grader kaldere enn normalen.

Vennlig hilsen

HE