Hei. Nå er stasjonen “stengt”. Båten vår er hos Vrengen Marina for vinteren, men vi har en reservebåt tilgjengelig hvis noen vil ut til øya. Det kan være vi legger den i SS dersom værmeldingen fremover ser bra ut.

I dag gjorde Morten og undertegnede de siste forberedelser før vinteren. Alle nett er i hus – alle stoler er i hus – utebord er i RS posisjon – alt av overskudds materialer er stablet hensiktsmessig – det er lagt ut masse mat til våre venner på øya. Trolig 6-8 kilo solsikke og villfuglblanding ble lagt ut i dag. Da har de mat noen dager. Også til skjære paret som var fraværende i går, men kom ganske nærme i dag. Jeg la ut brød, ost (Jarlsberg selvfølgelig) og litt kjøttpålegg til skjærene. De trenger hjelp. De kommer helt sikkert til å stjele mat i den vanlige foringa også.

Av fugler ble det merket 2 fugler i dag – litt symbolsk – to rødstruper!!! Begge fanget på runde to når vi skulle ta ned netta.

Av observasjoner var det ikke alt for mye – 1 krykkje, 5 lomvi, 2 alke, 20 svartand, 1 hønsehauk, 1 spurvehauk, 1 hønsehauk, 1 fjellvåk, 3 musvåk, 2 gjerdesmett, 2 svarttrost og noe annet! En tur via Hoftøya ga ikke my annet enn godt humør. Skyfritt hele dagen – minus om natten og +4 på dagen – N-3-4. Kan man ha det bedre????

Hvis du vil ut – kontakt Morten eller Terje som også takker for et fantastisk døgn på øya.