Morgenen startet med Vidar G. og Stig E. Totalt ble det ringmerket 37 fugler denne dagen. Ringmerking: 17 fuglekonge, 16 gjerdesmett, 2 kjøttmeis, 1 måltrost og 1 munk. Denne uka er det ringmerket 878 fugler og i høst 2.304 fugler. Totalen for i år er da oppe i 4.430. Vidar og Stig forlot øya ved 12-tiden.

Morten B. og Terje A. ankom øya 1600. Vi åpnet Kopenettet og la litt fin Phylloscopus musikk ved nettet. Nettet var veldig bleket så vi bestemte oss for å bytte det ut med et av de nye finsk nettene. Mens vi holdt på å sette opp nettet kom det en gulbrynsanger og landet i treet rett over hodene våre. Den plystret et par ganger, men en sint kjøttmeis kom og jaget den vekk. I tillegg en musvåk og en fjellvåk over øya og et par alkekonger på sjøen på vei ut. Nå har vi litt fyr i ovnen, spist litt krabbekjøtt som Per Espen var snill nok til å donere oss. Bra norsk fotballkamp også til middagen. Vi legger oss med et smil og håp om en god dag i morgen.

Terje A.