Reiste ut til stasjonen i grålysningen idag i kraftig regnvær og fortsatt ganske tung sjø fra syd. Formålet var blant annet å overhale brennkammeret i Wallasovnen, så nå er dette i orden. Blant annet er dysenålen skiftet slik at det igjen kommer diesel inn i ovnen. Så får vi finne en løsning med en ny og mindre dieseltank, som foreslått av Magne og Terje, i neste omgang. Meningen var å dekke hele denne uken, men en brist i ribbein på ryggsiden av alle ting har gjort og gjør det svært vanskelig å bevege seg rundt. Mange kjenner nok tilsvarende situasjon. Satte opp hytte-nettet, fuglekonge og doble et par timer og fanget totalt 18 fugl. Fortsatt overraskende mye munk (4 nye og flere kontroller), og de har alle 3-4 i fett! Spennende når man også leser av fett-verdien i tillegg til å måle vekt og vingelengde. Fluesnapperne er jevnt over på null, rødstrupene på 0-1/2 og grønnfinkene fortsatt på 0-1. Munk og hagesanger skiller seg klart ut, og har tydeligvis hatt en bra ettersommer.

Vennlig hilsen

HE