Dagen startet skyet og frisk ø/nø. 15 grader. Noe regndrypp også på mårran. Fortsatte med 10-12 ms fra ø/nø gjennom hele dagen. Sol fra kl 18. Null visuelt trekk, men fåtall fugl i garna frem til sola kom. 27 ind totalt. Munk 11, grønnfink 4, løvsanger 3, rødstrupe 3, gjerdesmett 2, hagesager 1, gransanger 1, svarttrost 1, trekryper 1. Årstotal 398

Pressa hardt hele dagen, men stusselig med observasjoner. 1 smålom, 5 sule, 1 trepiplerke samt de stasjonære artene. Noe vadere rastet : 2 myrsnipe, 2 polarsnipe, 1 standsnipe, 2 sandlo og 1 rødstilk.

Kveldsbad i båtbukta. Tipper ca 20`C

Men høsten er her: netta har tidvis vært fulle av gule/visne blader i den friske vinden og arter som fuglekonge gjerdesmett og trekryper vitner om det samme.

Larve av nattpåfugløye observert, samt flyvende admiraler og kystringvinger.

Fredrik