Etter en flere dager med nordlige vinder, har det i hele dag blåst S-SV 2-6 m/s. Fortsatt varmt med 17 varmegrader kl. 05:00. Dette og blå himmel medførte lite nedslag av fugl på øya. Kun 15 ringmerket med nettene åpne i 11 timer. Høstens første rødstjert, en ung hunn, varmet. Ellers var det løvsanger 7, møller 4, hagesanger 1, munk 1 samt en måltrost i halvveis pullusdrakt. Høstens merketotal er dermed foreløpig kun 250. Brukte dagen til å se på mytemønster hos løvsanger og møller, litt lett trimming av vegetasjonen foran stasjonsbygningen, bære ned til båtbukta den defekte fryseboksen som en tid har stått ved trammen og til noen turer rundt på øya. En times press etter sjøfugl på ettermiddagen gav intet spesielt. Ny kaffetrakter fungerer fint (kun 260,-), så det blir nok et par kopper til utover kvelden til å sovne på. For fredag meldes det om brått skifte i vindretning kl. 06:00. Det kan gi nedslag av trekkende fugl, så litt spent på morgendagen.

Vennlig hilsen HE