Omtrent samme værtype som dagen før, men atskillig mer fuktig i morgentimene og noe høyere temperatur. Nettene ble en aning fuktige før solen fikk bedre tak. Litt skiftende skydekke og ca. 25 grader celsius ut på dagen.

En herlig dag for ringmerking. Vi hadde nettene oppe fra kl. 0500 med den lille spilleren på plass ved “dobble fuglekonge”. Som de andre dagene ble sang av løvsanger og hagesanger avspilt. Svært god respons. Fem nye ringmerkingsarter for turen. Bra med Sylvia og Phylloscopus og hele 8 gulsangere må nesten være Færder-rekord for høsten. Nettene ble stengt ved 16-tiden med følgende resultat: 2 tornskate, 29 løvsanger, 1 gransanger, 1 bøksanger, 8 gulsanger, 2 munk, 16 hagesanger, 4 tornsanger, 9 møller, 2 nattergal, 3 gråfluesnapper og 1 svarttrost. Totalt hele 78 fugler. I tillegg hadde vi høstens første rødstjert med norsk ring som ikke tilhørte stasjonen. Det var en ung hann som kanskje var merket som reirunge ???

Jan