Regn gjennom natta og ut på morrakvisten. Litt sein start altså, men dagen ble bra, den! Litt mindre fugl enn i går, men det meste var nyankommet. Godt fornøyde også i dag noterte vi oss for følgende 74 fugler merka; 1 nattravn (en hann, på kvelden), 1 hann tornskate, 18 løvsanger, 2 gransanger, 3 gulsanger, 1 munk, 20 hagesanger, 1 tornsanger, 9 møller, 2 rødstrupe, 9 gråsnapper, 1 svarthvit, 1 rødstjert, 2 linerle (fanga etter at de spaserte inn i hytta!), 1 heipip og 2 gråsisik (ua. cabaret).

Dagens høydepunkt kom på sjøen i form av 2 havlire på sympatisk hold! Av annet på sjøen kan nevnes 14 smålom, 9 havhest, 7 lomvi og 1 alke. Dessuten er det stadig litt makrellterner på fisketur. En nattravn ble sett sovende på fjellet 50 meter bak hytta, sjelden å få øye på før de flyr opp.. En gjøk satt og gol, 3 flotte hanner tornskate poserte og minst 7 nattergal sang. Dessuten synger stadig en måltrost litt rundt forbi: måske var det fruen som ble tatt av vandrefalken..?

I morgen drar GIR og jeg inn, FKR kommer ut for å dekke uka. Vi ønsker ham lykke til!

Thomas