43 løvsangere, 2 gransangere, 1 gjerdesmett, 3 svarthvitfluesnappere, 4 munk, 1 hagesanger, 1 tornsanger, 2 møllere, 3 rødstjert og 2 tornirisk blir 58 ringmerkede fugler i dag. Gøy med mye løvsanger men nå ønsker jeg meg også litt mer sylvia-arter og mer fluesnapperfangst. I morgen må det vel løsne litt, håper jeg. En liten fotnote…: Det rister i huset og det høres ut som det tordner ute i fjorden i natt. Men det er stjerneklart og nærmest vindstille. Hva pokker tute er det som skjer der ute? Jordskjelv? Atomkrig på fastlandet? Er det jeg som har vært isolert for lenge fra omverden og begynner å hallusinere? Begge skjærene er forresten sett igjen. To beinharde tøffinger som overlever tross rovfugler og konkurranse fra måker og kråker. En grønnstilk ble også hørt trekkende over i dag. Ellers lite å rapportere utenom det sedvanlige fra Store Færder idag. God natt og takk for idag!

Petter