Det blåste nordvest 5-6 m/s i går kveld, og i natt, men løyet litt til kl. 05.00. Utover dagen løyet det helt før vinden snudde og økte til sydvest 5 m/s på ettermiddagen. Pent vær med mye sol det meste av dagen. Dermed også mindre fugl enn i går. Totalt 36 merket slik at totalen nå er 1120. Løvsanger dominerte naturlig nok igjen med 36, fulgt også i dag av rødstjert med nå 3 merket. En ny svarthvitflusnapper fikk totalen opp i 5. Dermed har vi per dato ringmerket akkurat 5 ganger så mange rødstjert som svarthvit. Lite fugl forøvrig, men vi fikk begge med oss 2 småspover i speidersletta-bukta og senere på knappeskjæret. Fritid mellom runder brukt til hyttevask samt «spritbehandling» av lab og bordflater. Vi følger dermed opp helsemyndighetenes pålegg og anbefalinger i disse korona/covid tider.

Vennlig hilsen Hans E. og Vidar G