Lite fugl på øya idag. Men til gjengjeld glimrende fangst-forhold mtp. vind og vær. Dette resulterte i likevel ikke mer enn 7 løvsangere, 3 rødstrupe, 1 munk, 1 grønnfink, 1 måltrost og 1 rødstjert. Totalen er nå 632. Av fugl ellers på øya er det de fastboende. En enslig vandrefalk vandrer på vinden over huset jevnlig. En eller to tårnfalk synes øyas våndbestand virker interessant og skjærene er fremdeles like folkesky. Disse høres dog “småskravlende” nær huset spesiellt i de tidlige morgentimer. Én skjære klarte tilogmed å rote seg inn i “fuglekonge” på morrakvisten. Da undertegnede kom fra førsterunden fra motsatt side klarte den derimot å bakse seg løs av lommen og har dermed nå lært seg å unngå nett på livstid.. Og garantert sladret fra om disse skumle garna til makkeren sin allerede. Snart kommer det vel noen nye fuglearter på øya. En eller to møllere har blitt hørt idag forresten. På Skagen har de nå ringmerket sin første fluesnapper, så nå blir det vel ikke lenge til disse kommer hit. Ellers har vi fått besøk fra Thomas og Hans Erik idag. Det er hyggelig å endelig se andre mennesker.

Petter