Da var netta sperra for kvelden og 15 fugl har fått sin tarsus forsterket med aluminium idag. 7 rødstrupe, 3 måltrost, 3 løvsangere, 1 munk og 1 svarttrost. Totalen er nå på 586. Vinden har løyet litt og snudd fra nord til sydvest i kveld. Det har vært sol og blå himmel. Det mest begivenhetsrike som skjedde idag var på menneskefronten. Stasjonen fikk uventet besøk av noen kajakkpadlere idag. Etter en runde i netta skremte jeg vettet av en padler som er på vei ut fra toalettet vårt. Jeg betrygget personen med at jeg ikke var en huleboer selv om det begynner å se slik ut, og at jeg er helt ufarlig. Da jeg kommer ned på plattingen oppdager jeg ytterligere to padlere i full gang med lunsj. Jeg hilser pent og spør om det er noe de trenger, vann eller lignende, men de betrygger meg med at de har alt de trenger i de store båtene sine. De sier de trodde det ikke var noen på huset, men innrømmer at det var litt rart at det sto sko utenfor huset og hang klær til tørk på klessnora. Jeg blir litt stum og vet ikke helt hva jeg skal snakke om etter at været er ferdig diskutert og ringmerkingens historie er ferdigforklart. Jeg takker pent for meg og sier jeg må gå inn og sette meg litt.. og skrive.. journal. Ellers alt vel her ute! Takk for i dag.

Petter & Anita