Alle standardnett ble stående åpne natten over og sjekket med jevne mellomrom uten fangst før i morgentimene. 10 fugl fikk ringer. Av disse 5 måltrost og én ringtrost. Totalt 408 fugl til nå. Tallet kunne nok vært høyere idag, men jeg valgte å stenge nett tidlig for å få meg en god dags søvn. Det har kommet en del trost og annen fugl virker det som, så det blir storsatsing i netta imorgen.

‘Mens jeg har ligget horisontalt har min bedre halvdel på eget initiativ vasket og desinfisert fugleposer idag som nå er tørre og rene til glede for nye fjærkledde migranter. Tornirisken og grønnfinken har hun gitt solsikke og måkene fikk en tørr loff, mens undertegnede fikk entrecote med fløtegratinerte poteter. Godt jeg fikk ringmerket dette kvinnemennesket tidligere i vinter… Ellers er livet bra her ute. God kveld!’

Petter & Anita