En meget vindfull dag som begynte med vest til sydvest liten kuling og som økte til liten storm 24 m/s midt på dagen. Båten lå innerst i bukta, men ble for sikkerhets skyld sikret med en rekke ekstra tau. Vannstanden var kl. 13.00 hele 30-40 cm over trebrygga, for de som er godt kjent, og kraftige svell-bølger rullet inn i bukta fra nord. I vassingen og bølgene mister man raskt fotfeste, så mens båten ble sikret fikk undertegnede årets første saltvannsbad. Alle nett var stengt hele dagen pga av den kraftige vinden og diverse regn og haglbyger. Teleskopet ble brukt etter sjøfugl, men det var lite å se ut over 100 sildemåke, 300 gråmåke, 100 fiskemåke, 30 krykkje, 50 svartand og 2 trolig havlire (vrient å se helt ordentlig i sollyset) som ble observert sammen både på vei inn fjorden og 15 minutter senere på vei ut igjen. Påfallende var ingen havhest eller havsule. Et par runder på øya gav kun et fåtall arter og individer med fast tilhold på øya. Tiden forøvrig brukt på diverse vedlikeholdsarbeider. Vennlig hilsen HE