Frostnatt. Netta nedfrossa ved soloppgang og ble ikke satt opp. Like greit, siden det hagla med gråsisik i bushen. Minst 4000 ind nedom stasjonen innen kl 09. Hadde lett fanga 1000 ind med halv runde og flere folk. 200 grønnsisik lar seg også høre. Sol og lite vind hele dagen. Satte opp flere nett (tom doble konge) og fanga litt i ettermiddag. 20 gråsisik, 1 brunsisik, 1 grønnfink. 1 av ca 60 sidensvans havna i kope-nettet og fikk ring. Ellers div kontroller fra i fjor, mest blåmeis.

1 Polarsisik på foringa varmet. 5 trekkende sangsvaner. 20 teist. 2 gulspurv. Skremte opp ei rugde ved trærne. Muligens samme som trakk over hytta og “plystra” i kveldinga. Mistenker gråsisikene er ferdig passert og at det blir en roligere dag i morgen.

Det ventes noen nevenyttige karer i morgen som bla skal snekre litt på labben. Til info er det vått på runden just nå. Det tørker vel opp, men pr i dag er støvler beste fotantrekk i nettgatene og i stienene rundt på øya. Jeg returnerer tidlig formiddag i morgen.

F. Kræmer