Dro ut i snøvær og nordavind. På foringa ved hytta skremte jeg opp skjæra som har vært sett her i februar. Turen redda right there !

Skåda øya i snøværet som pågikk til ca kl 13. 45 sidensvans stabile. 2 fjellvåk likeså. 2 vandrefalk på sør. 5 teist på plass. 4 tjeld. 3 gravand. Sandlo. 5 sanglerke. 4 bokfink. 20 grågås. Havelle. Et fåtall svarttost, gråtrost, blåmeis, kjøttmeis og grønnfink på foringa.

Dagens mest tallrike var utvilsomt gråsisik. Logga drøyt 2500 ind trekkende nord. Flere flokker trakk ute i sjøen også. Bare å spekulere i hvor mange som reellt har passert over her i dag. Hadde 3 nett opp etter snøværet og fanget kjapt 56 gråsisik, 1 brunsisik, 1 grønnfink og 1 svarttrost. Også kontroll av grønnfink, blåmeis og svarttrost. Meldes kjølig og beskjeden vind i mårra. Trua på en årsart eller 2.

F. Kræmer