I dag var det på nytt tid for vaktskifte. Med værmelding på 13-15 m/s kommende dager, måtte vi ta i land Ilaria og Davide som har vært på øya i nesten 12 dager. De fikk i stedet vært med å hente fuglemat hos Nordic Garden dagen etter med båndkorsnebb, varsler, furukorsnebb blant annet. De er meget godt fornøyde med stasjonen som de betegner som nesten luksus, menneskene som har hjulpet dem og da selvfølgelig lei seg for det fæle været de har hatt. Tre hele dager siste uke uten en ringmerket fugl!!! De fikk en ny art og den kom etter at nettene var stengt, nemlig en flokk sidensvans som landet i trærne utenfor hytta. Ringmerking fra gårsdagen: 20/10 – spurvehauk 1, kjøttmeis 1, gjerdesmett 2, rødstrupe 7, svarttrost 3, gråtrost 2, rødvingetrost 3, munk 5, fuglekonge 11, grønnfink 5, bokfink 2, bjørkefink 2 – Totalt: 43

21/10 – gjerdesmett 7, rødstrupe 7, svarttrost 3, rødvingetrost 1, måltrost 2, gransanger 2, fuglekonge 5, jernspurv 1, grønnfink 15 og bjørkefink 1 – Totalt 44 ringmerket. Nå har vi ringmerket 2.542 fugler i høst og 4.972 hittil i år.