Opp 0530 til overskyet og +15 grader og svak vind fra nord. Ikke så ille utgangspunkt. En tidlig spurvehauk dro mot øst allerede 0630 og totalt 10 av de passert i løpet av dagen i samme retning. Litt trøblete førsterunde med hodelykt og med fugleposer i ene hånden trynet jeg skikkelig inn i noen bringebærbusker. De hjemme er snille. Det var ikke disse. Har aldri likt smaken og liker den enda mindre nå.

Hyggelig bra med fugl i netta, men egentlig stille i bushen.

Dagens ringmerking: 18 fuglekonge, 18 munk, 7 løvsanger, 6 rødstjert noe som er to-tredjedeler av det som ble ringmerket hele høsten 2020, 5 rødstrupe, 3 grønnfink, 2 svarttrost, 1 møller, 1 svarthvit fluesnapper og 1 bjørkefink. Totalt 62 fugler som bringer høstens total opp i 241 og årstotalen 3.272.

Forsøkte nattravn på nytt under første omgang av fotballkampen og en hann nattravn var nede og snuste, men holdt seg godt over nettene.

Vennlig hilsen

Terje